Praca w zakładzie z ciastkami i pieczywem
Zapach wypiekanych pączków, donutów czy lagunów… Któż go nie lubi? A gdyby tak połączyć przyjemne z pożytecznym i zatrudnić się w piekarni? To możliwe! Przeczytaj więc, na czym polega praca w zakładzie z ciastkami, a zapach croissantów z czekoladą będzie Ci się kojarzył nie tylko z hotelowym śniadaniem.
Praca w zakładzie z ciastkami - na czym polega praca?
Mówi się, że nie można zjeść ciastka i mieć ciastko... Chyba że… wyprodukuje się więcej ciastek! To rozwiązanie ucieszy nawet największych malkontentów.
A jak wygląda sama praca w ciastkarni?
Holandia oferuje spore możliwości w tym sektorze, od przygotowania ciasta aż po jego wypiek. Stanowisk pracy na zakładzie jest więc sporo, stąd też masz możliwość sprawdzenia się w kilku miejscach. To, gdzie będziemy w danym dniu pracować, jest zależne od zapotrzebowania i zamówienia, jednak najczęściej powielające się obowiązki pracownika piekarni to:
- Nakładanie poszczególnych składników na ciasto,
- Ważenie wyrobów,
- Wypiekanie,
- Kontrola jakości,
- Pakowanie gotowych produktów.
Przygotowanie wysokiej jakości produktu, a potem dostarczenie go klientowi - tak właśnie wygląda praca w zakładzie z ciastkami i pieczywem.
Praca w Holandii – ciastka, pieczywo. Jak dostać pracę?
W uzyskaniu każdej pracy, w tym także przy ciastkach czy pieczywie, pomocne jest napisanie swojego CV. Dużym plusem na pewno będzie wcześniejsze doświadczenie na piekarni, ale także przy innych pracach produkcyjnych, w tym żywności. Będzie to Twój pierwszy wyjazd za granicę? O nic się nie martw, wszystkiego nauczymy Cię na miejscu. Najważniejsze są Twoje chęci i gotowość do pracy.
Praca ciastka w Holandii - oferty Covebo
Wpisując w dowolną wyszukiwarkę internetową hasło „praca ciastka”, wyświetlą nam się oferty z różnymi stawkami, lokalizacją i zakresem obowiązków. My natomiast stawiamy na zaufanie! Oto nasi partnerzy, z którymi od wielu lat współpracujemy.
Zakład mieści się w miejscowości Beuningen i specjalizuje się w wypiekach wyrobów cukierniczych i piekarniczych. Oferuje croissanty, ciasta, bułki, bagietki, spody do pizzy czy pączki. Stawka podstawowa wynosi 10,95 euro brutto, natomiast obowiązują atrakcyjne dodatki wynikające z pracy zmianowej. Grand Duet to miejsce, gdzie możliwa jest dla par, często na tej samej zmianie!
Ta rodzinna firma zlokalizowana w Bunschoten specjalizuje się w wyrobach z ciasta ptysiowego. Zakład współpracuje ze 130 podmiotami zewnętrznymi. Stawka? Również 10,95 euro brutto wraz z dodatkami zmianowymi. Na zakładzie unosi się aromatyczny zapach wypieków i czekolady, więc jeśli interesuje Cię praca w zakładzie z ciastkami i pieczywem, aplikuj już dziś!
Europastry zajmuje się produkcją różnego rodzaju pieczywa, croissantów czy pączków. Zakład znajduje się w Oldenzaal. Stawka to 10,95 euro brutto oraz świetne dodatki godzinowe. Przedsiębiorstwo oferuje pracę dla par. Do Twoich głównych obowiązków będzie należeć pakowanie gotowych produktów cukierniczych, przeważnie pączków i croissantów.
Zakład znajduje się w Leerdam i jest liderem w produkcji batonów energetycznych i musli, granoli, ciastek, krakersów, precle, grzanek i innych przekąsek. Stawka godzinowa wynosi 10,61 euro brutto. Są także dodatki godzinowe, liczone już od 18:00. Jest to jedna z największych firm zajmujących się pakowaniem produktów spożywczych. Posiada 38 zakładów produkcyjnych, w tym 3 w Europie.
Wypiekanie słodkich wypieków to na pewno bardzo kusząca praca w Holandii. Pakowanie ciastek, pączków, ciast czy rogalików odbywa się przy linii produkcyjnej, najczęściej w temperaturze pokojowej, choć może ona się różnić w zależności od stanowiska. Chcesz poznać więcej szczegółów? Zadzwoń na +48 77 545 75 75 lub wybierz ofertę z listy poniżej i wypełnij formularz na je stronie.